Ny blogg på plass

Vi her i prøve.no ønsker å holde deg oppdatert på alt vi gjør her med nettsiden, og litt om hva som skjer i trafikk-verden. Det gjør vi best med en blogg.

I løpet av året har prøve.no sin 10-årsdag. I løpet av de 10 årene vi har holdt på har vi ikke vært veldig flinke til å fortelle hva som skjer med nettsiden, og det er noe vi har et sterkt ønske om å bli bedre til. Derfor har vi bestemt oss for å lage en blogg.

Gjennom denne bloggen kommer du til å møte alle våre ansatte;

Bloggen fortsetter etter annonsen

Teoriprøven for bil

Skal du ta førerkortet? Da må du ta teoriprøven. Med våre øvelsesprøver er du godt forberedt før du tar teoriprøven hos Statens Vegvesen.

Prøv gratis nå

  • Leif Erik er innholdsansvarlig på prøve.no. Han jobber til dagen med brukerstøtte, og med å oppdatere oppgavene på nettsiden. Leif Erik kommer til å stå for det meste av faglig innhold her på bloggen.
  • Francis er vår daglige leder. Hans vanligste arbeidsoppgave er å holde styr på oss andre, samt utvikling på denne og andre nettsider vi driver.
  • Jeg (Vegard) er teknisk sjef. Jeg driver for det meste med utvikling av prøve.no (og på andre tjenester vi jobber med). Hører du fra meg gjelder det nok noe teknisk.

Vi håper å få lagt ut noe nytt her i alle fall en gang i uken, og kommer også til å oppdatere med en del innlegg på engelsk (siden vi har ganske mange brukere med engelsk som førstespråk).