Nå kan du få personlig bilskilt

For 9000 kroner kan du bestemme hva som står på bilskiltet ditt, innenfor rimelighetens grenser.

Foto: Dave Shappell Lisens: CC BY-SA 2.0

Dette er det mange som har ventet, faktisk minst 3658 mennesker, i skrivende stund, om vi skal ligge antall følgere på facebookgruppen Personlige Bilskilt til Norge til grunn.

Fra 15. juni kl 11.00 åpnes altså tjenesten som lar deg finne ledige nummerskilt, og søke på å få disse. Om du får innvilget søknaden koster det kr 9000 å få det aktuelle skiltnummeret, som da blir ditt i 10 år. 3 måneder før skiltnummeret utløper kan du søke om å fornye det.

Bloggen fortsetter etter annonsen

Teoriprøven for bil

Skal du ta førerkortet? Da må du ta teoriprøven. Med våre øvelsesprøver er du godt forberedt før du tar teoriprøven hos Statens Vegvesen.

Prøv gratis nå

Kun fantasien, og reglene sitter begrensningen

Du kan velge det meste som skiltnummer så lenge det har to til syv tegn, ikke er støtende, til ulempe for noe, eller krenker varemerkerettigheter.

Ikke en investering


Skiltnummeret er personlig, og knyttet til bilen. Du har ikke lov til å selge det videre, så det er ikke noe poeng i å kjøpe opp de beste numrene for å kunne selge de videre. Skiltet følger heller ikke med bilen om du selger den, men du kan selv benytte det på en annen bil.